Energibolaget Mölndal Energi ägs utav av Mölndals stad och erbjuder 100% förnybar el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Deras vision är att vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle och ha Sveriges nöjdaste kunder. I den visionen har Mölndal Energi ingått ett partnerskap tillsammans med Evify där de kommer ansvara för att leverera och hantera alla laddboxlösningar till deras privatkunder.

”Det känns mycket bra att inleda ett samarbete med Evify. De har ett bra produktutbud och enkla processer för att tillgodose kundernas behov vid hemmaladdning. Samarbetet gör att Mölndal Energi kan erbjuda ett bra utbud av laddboxar och på så sätt enklare hjälpa våra kunder i omställningen mot ett mer hållbart samhälle.” säger Christian Schwartz, VD på Mölndal Energi.

"Det är väldigt spännande att få inleda ett samarbete med Mölndal Energi, det är en aktör i framkant inom både förnybar el och innovativ teknik vilket vi ser positivt på. Vi ser fram emot att få hjälpa deras kunder att enkelt kunna ladda sin elbil i hemmet." säger Philip Hägglund, VD på Evify.