Din varukorg

Kompletta lösningar för
solenergi och solceller
av högsta kvalitet

Framtiden är ljusare med solenergi

Det har aldrig varit mer lönsamt att investera i solceller och batterier som det är just nu.

Vi erbjuder lösningar med maximal lönsamhet, kompletta och skräddarsydda solcellspaket, bekymmersfritt installerat på ditt tak.

Tillsammans med marknadens bästa leverantörer säkerställer vi att du får ett hållbart och effektivt system.

Solceller partner Greenely
Solceller partner IF
Solceller Partner Transtema
Möldanl Energi Solceller Hemma
Telge Energi Solceller Hemma
A-hus Solceller Hemma
LeasePlan Solceller Hemma
Varbergshus Solceller Hemma
Få en kostnadsfri offert!

Kom igång med ett skräddarsytt solcellsystem till ditt hem idag.

Solceller ikon
6-8 veckors leveranstid

Ha panelerna på taket redan i vår.

Solceller ikon
Ingen förskottsbetalning

Vi tar endast betalat när jobbet är klart.

Solceller ikon
Rikstäckande

Vi installerar solceller i hela Sverige.

På Evify har vi sedan 2018
1000-tals nöjda kunder

SR

Jag beställde en laddbox vilket var mycket enkelt När paketet kom hade jag frågor som besvaras på bästa sätt. Så med korta ord Evify skulle jag kunna rekommendera till alla. 😃

AE

Höll leverans- och installationstid, totalt ca 3 veckor från lagd beställning till klart.

JK

Fantastiskt bra kontakt och service av installationsfirman (Inovèla). Och teknikern som var ute och installerade var trevligt och noggrann. Pavel. Kanonkille.

JH

Beställde en Tesla box i samband med min order av bil- allt var över förväntan & väldigt smidigt!

KE

Det här är min andra beställning från Evify, lika enkelt och smidigt som förra gången, bara att rekommendera andra som ska installera Laddbox.

TG

Allt fungerade perfekt, inget krångel. Tummen upp!

CL

Inledningsvis bra rådgivning kring typ av laddbox, lastbalansering osv. När detta väl var klart så upplever jag att de var flexibla i val av datum för installationen. Snyggt resultat.

MA

Enkelt att boka, snabb hantering och bra svar på frågor som dök upp på vägen. Jättenöjd !!

GC

Mycket bra installatör! Trevlig, kunnig och skickligt installerat. Allt har fungerat bra efter leveransen.

BH

Leverans och installation gick snabbt. Tog bara 2 veckor. Har nu börjat använda laddaren och allt har fungerat som det ska.

ME

Jag har vid två tillfällen beställt varor från Evify och alltid fått snabb återkoppling och leverans. Extra plus för trevlig kundtjänst!

OS

Hela processen från köp till montering flöt på bra, inga problem eller fördröjnigar. Leverans enligt löfte!

CO

Helt nya inom det här området men med information, hjälp och service från Evify så känner vi oss nu trygga och säkra i val av laddbox och installation - stort tack för väldigt fint bemötande!

ZN

Smidig hantering. En ypperlig tjänst som hanterar en annars ganska krånglig process.

TT

Smidig, enkel och mycket tydlig process hela vägen från beställning tills att laddboxen satt uppe monterad på väggen. Detta från en fastighetsägare med tummen mitt i handen helt ointresserad av det praktiska, men som gillar att köra min elbil!

MH

Proffsigare, trevligare och snabbare kan det inte bli! Supernöjd från början till slut!

JU

Snabbt och enkelt. Efter beställningen gick allt smärtfritt. Vi fick grundlig information om hur installering en skulle gå till och installatören var på plats den utlovade dagen, skötte sitt professionellt och snyggt. Tack igen för bra service och bemötande!

KP

Snabb installation en vecka efter beställning av box och installation 👍

JO

Superbra leverans, snabb bokning av installation. Duktiga och trevliga killar som kom och gjorde jobbet metodiskt och snyggt.

KK

Lätt att få telefonkontakt före och under installation med tydliga svar på de frågor jag hade. Kort väntetid på installatör.

ES

Väldigt bra bemötande från Evify och proffsiga elektriker som kom ut och installerade laddbox och nytt proppskåp. Jag kan bara säga hatten av och kommer verkligen rekommendera Evify till alla jag känner som vill byta till elbil.

FR

Smidigt, bra kommunikation och support innan, under och fram till installationen.

SJ

Mycket nöjd, snabb respons på frågor och bara positivt så här långt. Kunnig och trevlig personal från Elovent som monterade laddboxen.

LE

Från ax till limpa. Enkelt att beställa. Informativ service och uppföljning. Elektrikern kom på utsatt tid. Proffsig och lyhörd. Rekommenderas!

AC

Bra, snabba och kunniga! Supernöjd med köpet och installationen av laddboxen.

MW

Väldigt seriöst handhavande av min beställning av laddbox. Bra flöde mellan beställning och installation. Duktig elinstallatör som jag kunde ha en bra dialog med ang mina önskemål!

DA

Mycket smidigt att beställa. Bra hemsida som underlättade valet av laddare.

MP

Fruktansvärt lätt att beställa laddning med installation. Beställt material kom snabbt, och installatören kontaktade mig bara någon dag efter order och instruerade över vad som skulle ske efter jag tagit emot materialet. En vecka efter jag fått hem materialet var laddningen installerad och klar att användas.

LE

Snabb respons ifrån en enormt trevlig och kunnig person.

CM

Har fått min laddare installerad och allt funkar perfekt. Hade dock lite för svag wifi-signal så jag var tvungen att komplettera med en repeter. Tips koppla in en rj45 om ni kan när ni ändå håller på! 🤗

JL

Grymt bra och snabb service. Allt gick planenligt och installatören gjorde ett fantastiskt bra och snyggt jobb.

BR

Bra produktbeskrivning, konkurrenskraftiga priser, bra utbud och en bra välfungerande hemsida.

Evify Recension

4.6 av 5 - Baserat på +1500 omdömen.

Solceller Batteri Villa

Ladda bilen med grön el från solen, komplettera hemmet med solceller

Det är få saker som blir grönare än att ladda bilen med egenproducerad el från solen. Genom att använda en laddbox kan du ladda ditt fordon hemma när elpriserna är låga och undvika att ladda under resan. Om du dessutom investerar i solceller kan du dra nytta av din egenproducerade el och ladda ditt fordon till en ännu lägre kostnad än den du betalar för elen från nätet. Komplettera ditt hem med solceller från Evify och ta nästa steg för ett mer självförsörjande och smart hem.

Solceller Batteri Villa

Pixii Home & Greenelys Virtuella Kraftverk

Utöver vanliga batterier levererar vi även Pixii Home batterier. Dessa batterier tillsammans med ett smart elavtal från Greenely gör det möjligt för dig att inte bara lagra energi och elprisoptimera utan även sälja stödtjänster till elnätet.

Så enkelt är det att skaffa solceller
1
Rådgivning & offert

För att ge dig den optimala rekommendationen bedömer våra konsulter dina förutsättningar och skickar en detaljerad offert.

2
Offertgenomgång & signering

Vi går igenom upplägget på telefon och svarar på dina eventuella funderingar och justerar givetvis vid behov. När du känner dig redo är bara att signera offerten digitalt.

3
Förberedelse inför installation

Vi hanterar all dokumentation och skickar förhandsanmälan till din nätägare. Du kommer att hållas informerad via mejl, och en vecka före installationsstart kommer du att kontaktas av projektledaren.

4
Installation

Efter 1-4 dagars arbete av våra certifierade installatörer slutförs installationen och anläggningen genomgår ett funktionstest vid elanslutning.

5
Driftsättning av anläggningen

Efter att ha slutfört installationen skickar vi en fullständig anmälan till din nätägare. När din elmätare är konfigurerad för solel och godkänd av nätägaren kan din anläggning aktiveras.

6
Producera & övervaka din solel

Ta del av din producerade solel och övervaka din energiproduktion genom tillhörande app. Skulle du ha några frågor eller bekymmer står vår erfarna support alltid redo att hjälpa till.

Få ett skräddarsytt förslag från våra solexperter

Få en kostnadsfri offert snabbt och enkelt genom att fylla i dina uppgifter här. En av våra solcellsexperter kommer kontakta dig för att samla in den information som krävs!

Solceller

Vanliga frågor
 • Elbilsladdning Hemma Ikon Installerar ni solceller i hela Sverige?

  Ja, på Evify installerar vi solceller oavsett vart du bor i Sverige.

 • Elbilsladdning Hemma Ikon Hur vet jag hur många paneler som behövs?

  Antalet paneler som krävs varierar beroende på flera faktorer, inklusive önskad egen elproduktion, din elanvändning, takets egenskaper och naturligtvis den totala budgeten för solcellssystemet. Andra aspekter som storleken på din huvudsäkring och det tillgängliga utrymmet för installation av panelerna kan också begränsa hur många du kan installera.

  Våra solexperter kommer gå igenom just dina förutsättningar med dig på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

 • Elbilsladdning Hemma Ikon Hur fungerar ett solcellsbatteri?

  Ett solcellsbatteri fungerar som ett batteri anslutet till dina solpaneler. Vanligtvis laddas detta batteri när solen skiner på panelerna och du genererar mer elektricitet än du förbrukar. Detta skapar en energireserv av din egenproducerade solenergi som kan användas närhelst du önskar.

  Batteriet interagerar med din växelriktare och ditt solcellssystem för att säkerställa en jämn strömförsörjning. Om batteriet är tomt och solpanelerna inte genererar ström, kommer du istället att använda el från det offentliga elnätet. Batteriet är självreglerande så du behöver inte oroa dig för när det ska laddas, om du inte väljer att manuellt kontrollera detta.

 • Elbilsladdning Hemma Ikon Varför ska jag skaffa ett solcellsbatteri?

  Att ha ett batteri i hemmet gör det möjligt att lagra elektricitet som produceras under dagen för att användas på natten eller under perioder med högre elpriser. Detta bidrar till att du använder mer av den solenergi du producerar själv, vilket i sin tur kan minska dina elräkningar.

  Genom att använda ett batteri ökar proportionen av din elektricitetsförbrukning som kommer från din egenproducerade solenergi, eftersom du kan använda den under fler timmar under dygnet. Detta förbättrar din grad av självförsörjning avsevärt. En större användning av egen solel är också fördelaktigt för ditt klimatavtryck och bidrar till att minska belastningen på elnätet.

 • Elbilsladdning Hemma Ikon Behöver jag vara hemma när ni installerar min anläggning?

  Det är rekommenderat att du är närvarande vid starten av installationen för att diskutera specifika detaljer med projektledaren, som placeringen av växelriktaren, kabeldragningen och för att ge installatörerna tillträde till din elcentral. Vid kontakten med projektledaren inför installationsprocessen kommer ni att komma överens om de specifika förhållandena för din installation.

 • Elbilsladdning Hemma Ikon Vad för bidrag kan jag få för att installera solceller och batterier?

  Detta gäller för det gröna skatteavdraget från 1 januari 2023.
  Skattereduktionen dras på kostnaderna för arbete och material med:

  20 procent för installation av solceller
  50 procent för installation av solcellsbatterier
  50 procent för installation av laddboxar


  När du beställer en anläggning hos oss på Evify hanterar vi all administration och hjälper dig hela vägen från start till mål.

 • Elbilsladdning Hemma Ikon Vad för garantier lämnar ni på era solpaneler?

  För att säkerställa trygghet vid köpet av en solcellsanläggning arbetar vi endast med stora och välkända leverantörer och produkter av absolut högsta kvalitet. Skulle något mot förmodan inte fungera som det ska, så har alla våra produkter långa garantitider. I din offert kommer exakta garanti tider specificeras.

Få en offert på en solcellsanläggning idag!