Din varukorg

Bjud in en vän: Ge 500 kr, få 500 kr

Bjud in vänner till Evify och få bonusar! För varje vän du bjuder in som beställer en laddbox får ni båda 500 kr att ladda publikt för!

Bonusprogram - Rabatt Laddbox
Evify Bonusprogram Rabatt

⚡ Delad Laddning, Dubbel Glädje ⚡

Varför hålla det bra för dig själv? När du delar Evify med en vän och de beställer sin egen laddbox, belönar vi er båda med en voucher värd 500 kr.

För att hämta din inbjudnings-länk behöver du logga in på ditt konto. Har du aldrig loggat in förut kan du återställa ditt lösenord. Din e-postadress är densamma som du använde när du la din beställning.

Använd din voucher på alla dessa nätverk

Villkor för bonusprogrammet

1. Invitationskrav: För att bonusen ska vara giltig måste den inbjudna beställa en laddbox inklusive installation och betala som privatperson. Användning av rabattkoder eller andra kampanjerbjudanden exkluderar möjligheten till bonus.

2. Bonusens tilldelning: Du har rätt till din bonus direkt efter den inbjudnas laddbox har installerats. Vänligen kontakta vår kundtjänst vid frågor.

3. Inbjudan av dig själv: Det är ej tillåtet att bjuda in sig själv till programmet. Sker detta kommer ingen bonus tilldelas.

4. Återkallning av bonus: Om den person du bjudit in väljer att avboka eller reklamera sin beställning förbehåller sig Evify rätten att dra tillbaka din bonus.

5. Samtycke & Spam: Innan du bjuder in någon, se till att du har deras samtycke. Utskick utan samtycke betraktas som spam och kan leda till att du förlorar ditt medlemskap i bonusprogrammet.

6. Sekretess: Av sekretesskäl kan vi inte bekräfta när eller om en laddbox har installerats hos den du bjudit in.

7. Överträdelse av villkor: Om du bryter mot våra inbjudningsvillkor riskerar du att förlora ditt medlemskap i bonusprogrammet. Alla belöningar du samlat på dig genom att bjuda in vänner kommer att förverkas, och du kommer inte att kunna tjäna fler bonusar.

8. Vouchers: Dina vouchers går att aktivera under en period på 5 månader. Du kan använda vouchern under en period av 12 månader från och med aktiveringsdatumet. Varje voucher har ett värde på 500 kr inkl. moms som du kan nyttja i Northes app.

Bonusprogram

Vanliga frågor
 • Bonusprogram Rabatt Laddbox Hur många vänner kan jag bjuda in?

  Det finns ingen gräns för hur många vänner du kan bjuda in. Tänk på att massutskick utan samtycke betraktas som spam och kan leda till att du förlorar ditt medlemskap i Bonusprogrammet.

 • Bonusprogram Rabatt Laddbox Vart hittar jag min inbjudningslänk?

  Logga enkelt in på ditt konto och klicka på "Bonusprogram" för att hitta din unika länk. Har du aldrig loggat in på ditt konto tidigare kan du återställa ditt lösenord med samma e-postadress som du använde vid din beställning.

 • Bonusprogram Rabatt Laddbox När får jag min bonus?

  Både din och din väns voucher tilldelas ditt konto så snart laddboxen som din vän har beställt har installerats.

 • Bonusprogram Rabatt Laddbox Vart kan jag använda min bonus?

  Din voucher registrerar du enkelt i "Northe" appen där du kan ladda på nästan alla publika laddstationer i hela Europa!

 • Bonusprogram Rabatt Laddbox Jag kommer inte åt mitt konto, vad gör jag?

  Vänligen kontrollera att du använt samma e-postadress som du använda när du la din beställning. Fungerar det fortfarande inte? Maila oss på kund@evify.se så hjälper vi dig!

 • Bonusprogram Rabatt Laddbox Jag har bjudit in en vän, vart är min bonus?

  Det kan ta upp till 6 veckor för din bonus att komma in på ditt konto förutsatt att din vän inte cancellerat sin beställning. Av sekretesskäl kan vi inte bekräfta när eller om en laddbox har installerats hos den du bjudit in.