Din varukorg

Kontakt

Vanliga frågor

Maila gärna in till oss på kund@evify.se och uppge ditt ordernummer så hjälper vår support dig på en gång.

Maila då gärna in till oss på kund@evify.se så startar vi ett ärende snabbast möjligt.

Maila in till oss på kund@evify.se så hjälper vi dig. Har varorna redan levererats har du fjorton dagar på dig att nyttja din ångerrätt.

På varje produkt kan du se våra estimerade leveranstider, majoriteten av våra laddboxar levereras inom 4-5 arbetsdagar. Har du lagt en beställning ser du den estimerade leveranstiden på din orderbekräftelse, annars kan du alltid kontakta oss på kund@evify.se

Du kan ringa till oss på telefonnummer: 010-555 91 40. Våra telefontider är 09:00-16:00 helgfria vardagar med lunchstängt 12:00-13:00.

När din beställning skickas får du en spårningskod skickad till dig på antingen mail eller sms. Har du inte fått någon kod får du gärna maila in till oss på kund@evify.se

Leveranstid för installation är 3 till 5 veckor i hela Sverige. I vissa fall kan vi leverera snabbare än så. Är din installation brådskande? Kontakta oss på info@evify.se så ser vi vad vi kan göra.

1. Du lägger en order på den laddbox du vill ha och väljer till ”Standardinstallation”.
2. Du fyller sedan i ett kort formulär som täcker alla funderingar våra elektriker har inför installationen, ett platsbesök innan behövs alltså inte.
3. Vi utför installationen, kopplar upp boxen och ser till att allt funkar.

Hittar du inte svaret på din fråga?

För tillfället har vi högt tryck i vår support men vi arbetar intensivt för att hjälpa dig så snabbt som möjligt. Om du är befintlig kund ber vi dig att ställa din fråga till kund@evify.se så återkommer vi med ditt svar så snart vi kan.

Vid övriga ärenden kan du maila info@evify.se så återkommer vi så fort vi har tid.

Du kan ringa till oss på telefonnummer: 010-555 91 40.
Våra telefontider är 09:00-16:00 helgfria vardagar med lunchstängt 12:00-13:00.

Evify Kontakt Ikon info@evify.se

För dig som inte är kund hos Evify

Evify Kontakt Ikon kund@evify.se

För dig som är kund hos Evify

Evify Kontakt Ikon 010-555 91 40

Öppet: 09:00-16:00 helgfria vardagar.
Lunchstängt: 12:00-13:00.

Följ Evify på sociala medier

Senaste nytt

Käre kund!

Just nu tar det lite längre tid för oss att ge dig en tid för installation. Trots att du inte hört något kan du vara säker på att vi jobbar hårt för att planera in och boka en tid så snabbt som möjligt. Vi tackar för ditt tålamod och ber dig att gärna höra av dig på kund@evify.se om du skulle ha frågor gällande din installation.