Om Evify

Evify

Evify grundades 2018 med syftet att underlätta för elbilsägare att ta steget till att köpa en laddbox. Genom att samla och presentera all nödvändig information på ett överskådligt sätt, och stifta avtal med innovativa leverantörer och duktiga samarbetspartners, har vi skapat en tjänst där kunden kan få alla sina laddboxbehov tillgodosedda. Evify är en "one-stop shop" för den svenske elbilsägaren som vill uppgradera sin laddningslösning.

Partners

Genom avtal och samarbeten med elbilmarknadens bästa aktörer kan vi erbjuda bättre priser och fördelar för våra kunder. Särskilt stolta är vi över vårt samarbete med Krafthem som arbetar för miljön och för att trygga Sveriges elnät genom optimerad elförbrukning på stor skala. Tillsammans är vi på frontlinjen för intelligent elbilsladdning!

Laddboxar partner Svedea
Laddboxar partner IF
Laddboxar Partner Krafthem
Möldanl Energi Elbilsladdning Hemma
IF Ladda elbil laddbox

Häng med IF Skadeförsäkrings motorexpert på en elbilstur

Följ med på en tur med Ifs motorexpert Johan Granholm så får du svar på några av de vanligaste frågorna, för dig som funderar på att gå över till ett laddbart bilalternativ.

Accelerering

Försäljningen av elbilar har ökat explosionsartat. Elbilar, som nyligen var en nischprodukt, är idag ett riktigt framtidshopp när volymtillverkare som Audi, Volvo (med Polestar), Mercedes och Chevrolet gett sig in i matchen.

Man kan se hur stark trenden faktiskt är när Chevrolets ägare General Motors, världens fjärde största tillverkare av bilar sett till volym, har redovisat sin plan att ställa om hela produktionen till att endast bygga elbilar år 2035.

Infrastrukturen kring laddning har dock inte helt följt med i detta höga tempo och forskningen visar att det finns förbättringspotential. Av all den hemmaladdning som sker idag är 70% genom vanligt vägguttag. Sådan laddning kan vara problematisk av flera orsaker, inte minst för att det är långsamt. Det kan även vara osäkert.

Vad är då alternativet? Givetvis anser vi att det är en dedikerad laddbox. Säker och kraftfull, och tillverkad för just detta syfte.

Vi insåg att en konsument som var ute efter denna typ av utrustning var tvungen att ta sig igenom en djungel av specifikationer, standarder och alternativ.

Därför skapade vi Evify. Evify är vårt försök att underlätta för konsumenten att förstå marknaden, och sin bils behov, så att de kan göra ett bra köp.

Evifys vill vara den tillgängliga och överskådliga tjänst som möjliggör konsumenten att finna den lösning som är mest lämplig och tilltalande för deras behov och budget.

Laddboxar med installation över hela Sverige

Evify Sweden AB ikon
Berättigade till avdrag

50% tillbaka, vi tar hand om allt

Evify Sweden AB ikon
Bredast utbud av laddboxar

Från världsledande leverantörer

Evify Sweden AB ikon
Support och vägledning

Hela vägen från köp till installation

Evify Sweden AB ikon
Certifierade installationer

Från norr till syd i hela landet

Följ Evify på sociala medier

Senaste nytt