Omdömen

Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon
Peter Anderson

Min kontakt med Evify Sweden har varit positiv från första stund. Jag har fått snabba svar på mina frågor och hjälp med lösningar som passade mina behov. Kontakten med installatören som satte upp vår laddbox, Charge-Amps Aura, fungerade väldigt bra och även uppföljningen efteråt har varit toppen. Allt fungerar perfekt. Jag var först lite osäker när jag la in en beställning digitalt, men eftersom det hela tiden har varit fin och professionell respons från Evify via email och telefon när frågor dykt upp längs vägen, har det känts riktigt bra.

Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon
Martin Eriksson

Supersnabb leverans och bra hjälp med alla mina frågor! Rekommenderar!

Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon
Fredrik Björlin

Mycket bra hemsida som guidar en rätt vad gäller laddbox. All information finns lätt tillgänglig och leveransen gick väldigt fort. Superbra!

Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon
Krille Hangaard

Den absolut bästa leverantören av laddboxar jag någonsin varit med om. Har varit i kontakt med flertalet andra leverantörer men aldrig fått en lika genuin och engagerad service som jag fick hos Evify. Kommer verkligen att rekommendera detta företag till allt och alla jag kan. 10 av 10, fortsätt med det ni gör för ni är BÄST!

Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon
Fritjof Sewring

En väldigt pedagogisk och smidig sida. Den gör det enkelt att jämföra laddboxar på ett bra sätt!

Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon
Rikard Skjefstad

Enkel och användarvänlig sida för att jämföra och hitta optimal laddbox. Kan inte säga annat än stort A i betyg från mig 👍😊

Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon
Katarina Diaz

Evify erbjuder definitivt en smidig process till att hitta den mest optimala laddboxen. Väldigt nöjd! 👏

Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon Evify Omdöme Ikon
Maria Bodin

Jag är mycket nöjd med laddbox som jag köpt av Evify Sweden AB. Det är en bra smidig sida 👍

Vill du lämna ett omdöme?

Vi strävar alltid efter att bli bättre på evify. Därför uppskattar vi alltid att höra vad du som kund tycker om oss. Klicka på knappen här nedan så kommer du till vår sida för att lämna ett omdöme.