Din varukorg

Elbilsladdning
Varberg Energi - Evify

Varberg Energi Elbilsladdning Hemma
Varberg Energi Evify Hjärta
Evify Varberg Energi Laddbox Hemma

Evify och Varberg Energi samarbetar för att du som kund hos Varberg Energi ska få tillgång till den bästa upplevelsen av att införskaffa laddbox till hemmet. Både innan, under och efter köpet så är Evify tillgängliga för att svara på alla dina frågor och funderingar.

Varberg Energi - Flex Ladda

Varberg Energi Flex Ladda passar dig som vill ladda till halva elpriset om du redan har eller vill skaffa en laddbox till elbilen.

Med Flex Ladda betalar du endast halva elpriset när du laddar din bil. Detta för att du tillåter att laddningen av din elbil kan pausas eller sänkas under några sekunder då belastningen på elnätet är hög. På så vis bidrar du till en effektivare användning av vårt gemensamma energisystem.

Det kostar inget att nyttja Flex Ladda. Du behöver bara en kompatibel laddbox och vara elhandelskund hos Varberg Energi med ett Flex ladda-avtal. Här kan du beställa en laddbox som är kompatibel med vår flextjänst. Du kopplar sedan enkelt upp laddboxen via vår Varberg Energi-app. För att teckna elavtal går du in på denna sida.

Paketpris för dig som kund hos Varberg Energi

Genom avtal och samarbeten med elbilmarknadens bästa aktörer kan vi erbjuda
bättre priser och fördelar för dig som kund eller blivande kund hos Varberg Energi.

Zaptec Go Telinet Energi
Zaptec Go

Laddboxen som passar alla bilar. Med traditionell skandinavisk design och 5 års garanti.

Se hur snabbt Zaptec Go 22 kW laddar din bil

Märke
Bilmärke
Modell
Bilmodell
Laddningstid Laddbox

+

Laddningstid Laddbox

=

0:00 T

Laddtid (0-100%)

0 kW

Ombordskapacitet

0

Max laddström

Typ ?

Bilens uttag

0 kWh

Batterikapacitet

Hur går det till?

1
Beställning och råd

Välj din laddbox och lägg till installation för att få tillgång till skatteavdraget för grön teknik. Avdraget gäller för alla produkter på din order. Ladda ner Varberg Energis app för att enkelt bli elhandelskund (för att kunna ladda för halva elpriset)

2
Insamling av information

När du lagt din beställning skickar vi ut ett smidigt och enkelt digitalt formulär där vi tar in all information som vi behöver inför installationen.

3
Bokning av installationen

Vår elektriker kontaktar dig och bokar in en tid för installation. På utsatt dag anländer behörig installatör för att installera laddboxen.

4
Koppla upp mot Varberg Energi

Koppla upp din laddbox i Varberg Energis app och teckna elavtal med flexavtal.

Evify & Varberg Energi

Vanliga frågor
 • Laddbox Varberg Energi Elbil Ikon Kan man ladda bilen direkt i vägguttaget?

  Det går! Man ska dock se till att ha både jordfelsbrytare och ordentligt överspänningsskydd. Utan dessa föreligger brandrisk. Men även då är det väldigt långsamt, jämfört med en laddbox...

  Vanliga vägguttag och motorvärmaruttag är inte anpassade för den höga belastning som laddning av en elbil eller laddhybrid innebär, åtminstone inte under längre tid.

  Med en korrekt installerad laddbox laddar du bilen snabbt, tryggt och säkert.

 • Laddbox Varberg Energi Elbil Ikon Varför rekommenderar Evify 3-fas istället för 1-fas, även om min bil inte stödjer detta?

  Med en 3-fasladdare kan du även ladda din bil som tar 1-fas och du säkrar även laddningen för din nästa bil! Alla laddboxar i vårt sortiment är framtidssäkra 3-fasladdare.

 • Laddbox Varberg Energi Elbil Ikon Vad innebär skatteavdraget för grön teknik?

  Det är en ny statlig subventionering som innebär 50% avdrag på kostnaden för laddbox (med installation) upp till 50 000 kr. Laddboxen och installationen måste utföras av samma leverantör och det är vi som sköter allt det administrativa.

 • Laddbox Varberg Energi Elbil Ikon Varför ska man ladda bilen med en laddbox?

  Att ladda bilen i ett vanligt eluttag kan ibland innebära en påtaglig brandrisk, speciellt utan en speciell jordfelsbrytare och överspänningsskydd. Även bortsett från risken så är det tyvärr ganska långsam laddning.

  Om du laddar en vanlig elbil med en batteristorlek på 80 kWh i ett vanligt eluttag tar det ungefär 35 timmar att ladda bilen från 0-100%.

  Laddar du samma bil istället med en laddbox med en kapacitet på 22 kW kan du ladda bilen från 0-100% på under 4 timmar.

 • Laddbox Varberg Energi Elbil Ikon Vad kostar en genomsnittlig installation av laddbox?

  De allra flesta installationer kostar endast 6 990 kr innan avdraget på 50%.

 • Laddbox Varberg Energi Elbil Ikon Hur gör jag för att ansluta mig till flextjänst och ladda för halva elpriset?

  Ladda ner Varberg Energis app. Bli elhandelskund antingen direkt i appen eller genom att gå in på denna länk. När laddboxen är installerad kopplar du upp den direkt i appen och hör av dig till Varberg Energi så aktiverar de din flextjänst och du börjar ladda för halva elpriset.

 • Laddbox Varberg Energi Elbil Ikon Kommer min bil vara fulladdad på morgonen?

  Även om laddningen reduceras eller pausas under några sekunder under natten kommer det inte påverka den totala laddtiden. Använd vårt verktyg här på sidan för att se hur lång tid det tar att ladda just din bil med någon av våra laddare.

 • Laddbox Varberg Energi Elbil Ikon Hur fungerar Varberg Energis flextjänster?

  Du kan läsa mer om flextjänsterna här: https://www.varbergenergi.se/privat/tjanster/energilosningar/flextjanster/

Redo för ett enklare elbilsägande?