Din varukorg

Charge Amps

Lösningar för elbilsladdning skapade i Sverige
för användare med höga krav på form och funktion.

Svenska Charge Amps startades med målet att erbjuda bättre, enklare och smartare lösningar för ägare av elbilar. Med deras två laddboxar, Aura och Halo kan du vara säker på att du får en högkvalitativ laddbox byggd för att klara det nordiska klimatet.

Charge Amps Halo Laddbox

Charge Amps Halo

Laddboxen Halo är liten men kraftfull laddbox från svenska Charge Amps. Med marknadens högsta IP-klassning och med sin väldesignade kompakta form och ett extra schukouttag är det inte konstigt att Halo snabbt blivit en favorit på marknaden. Halo erbjuder även en smart molntjänst som skickar ut uppdateringar för att försäkra dig om att laddstationen alltid har den senaste mjukvaran med all tänkbar funktionalitet.

Charge Amps Aura Laddbox

Charge Amps Aura

Den kompletta elbilsladdaren som laddar två bilar samtidigt med upp till 22 kW per uttag. Laddboxen är omsorgsfullt utformad och tillverkad i hållbar återvunnen aluminium. Svensk stilren industridesign som laddar din elbil smart med lastbalansering mellan uttagen.

Charge Amps Dawn Laddbox

Charge Amps Dawn

Charge Amps Dawn är den senaste laddstationen från svenska företaget Charge Amps. Denna användarvänliga och intelligenta laddstation är utformad för att kombinera teknologi med användarvänlighet och bryta ny mark på marknaden. Med Charge Amps Dawn får du kostnadsfri 4G-uppkoppling för smidig och enkel användning av alla funktioner.

Charge Amps Halo Laddbox

Charge Amps Amp Guard

Amp Guard ser till att säkringarna inte går när du laddar din elbil. Lastbalanseringen fungerar ihop med laddboxarna Charge Amps Halo, Aura, och Dawn, alla generationer och modeller. Amp Guard är en enhet för att mäta utgående strömmar & spänning i elcentralen och tillsammans med lastbalanseringen justera strömstyrkan i relation med övriga laster i systemet.

Alla produkter från Charge Amps

Charge Amps Aura Laddbox

Charge Amps Aura 22 kW

Charge Amps Halo Laddbox

Charge Amps Halo 11 kW

Charge Amps Dawn Laddbox

Charge Amps Dawn 22 kW

Charge Amps Amp Guard Lastbalansering

Charge Amps Amp Guard

Charge Amps Halo Stolpfäste

Charge Amps Halo Stolpfäste

Charge Amps Aura Stolpfäste

Charge Amps Aura Stolpfäste

Charge Amps

Vanliga frågor

Här har vi samlat ett axplock av de vanligaste frågorna om Charge Amps produkter.

 • Charge Amps Ikon Vad ingår när jag köper en Charge Amps Halo?

  I förpackningen hittar du en Halo laddstation, extern WiFi-antenn, fempolig terminalkontakt för matningsström, vägghållare för laddkabel, RFID-bricka (endast vissa modeller), dokument med serienummer och lösenord, samt användarhandbok och installationsmanual.

 • Charge Amps Ikon Vad ingår när jag köper en Charge Amps Aura?

  I förpackningen hittar du en Aura laddstation, konfigureringsdokument, två nycklar till cylinderlåset, kabelsläde med förskruvningar, pluggar och skruv.

 • Charge Amps Ikon Vad ingår när jag köper en Charge Amps Amp Guard?

  I förpackningen hittar du en Charge Amps Amp Guard, tre strömtransformatorer och en installationsmanual.

 • Charge Amps Ikon När bör jag köpa en Charge Amps Amp Guard till min laddbox?

  Charge Amps Amp Guard är en smart, uppkopplad effektvakt och lastbalanserare som optimerar laddningen mot övriga belastningar i fastigheten. Vet du med dig att du har en hög belastning med många uppkopplade enheter i ditt hem hjälper Amp Guard dig ladda bilen snabbare och säkrare. Således får du alltid ut så hög effekt som möjligt av din Charge Amps laddbox.

 • Charge Amps Ikon Vad kostar installationen av en laddbox från Charge Amps?

  På Evify installerar vi Charge Amps laddboxar i hela Sverige och priset är 6990 SEK innan skatteavdraget för grön teknik.

 • Charge Amps Ikon Kan man ladda bilen direkt i vägguttaget?

  Det går! Man ska dock se till att ha både jordfelsbrytare och ordentligt överspänningsskydd. Utan dessa föreligger brandrisk. Men även då är det väldigt långsamt, jämfört med en laddbox...

  Riskerna med en gammal elinstallation ökar med belastingen som laddning utgör. Vanliga vägguttag och motorvärmaruttag är inte anpassade för den höga belastning som en elbil eller laddhybrid utsätter det för under laddning, åtminstone inte under längre tid.

  Med en korrekt installerad laddbox laddar du bilen snabbare och får både en ökad trygghet och säkerhet.

 • Charge Amps Ikon Hur går det till att installera en laddbox från Charge Amps?

  En laddbox skall installeras av en certifierad elektriker. Från ditt säkringsskåp dras en kabel ut till laddboxen. I säkringsskåpet får laddboxen också en egen säkring. Evify genomför installationer i hela Sverige. På sidan Installera laddbox hemma kan du finna mer information rörande installationen.

7 av 10 känner sig osäkra på hur de laddar sin elbil på ett säkert sätt. Hitta rätt idag!