Din varukorg

Frunk

Vad betyder Frunk?

Frunk - Ordet "frunk" är en sammansättning av "front" och "trunk" och används för att beskriva det bagageutrymme som finns i fronten på vissa elbilar. Eftersom elbilar inte har en traditionell förbränningsmotor, som vanligtvis tar upp mycket utrymme under motorhuven på bensin- och dieselbilar, kan elbilstillverkare utnyttja det extra utrymmet för att skapa ytterligare förvaring.

Frunk erbjuder förare och passagerare extra utrymme för att förvara föremål, såsom resväskor, matkassar, sportutrustning eller verktyg. Frunken kan vara särskilt användbar på längre resor, där extra bagageutrymme kan vara avgörande för att säkerställa en bekväm och välorganiserad resa.

Det är dock viktigt att notera att inte alla elbilar har en frunk, och storleken och utformningen av frunken kan variera betydligt mellan olika modeller och märken. När man överväger att köpa en elbil är det därför viktigt att undersöka hur mycket förvaringsutrymme som erbjuds och hur det passar med de personliga behoven och kraven hos föraren och passagerarna.

Publicerades: 4 maj 2023

Frunk - Einar Berglund - Teknisk Chef - Evify
Einar Berglund
Teknisk Chef - Evify
Häng med på Evifys nyhetsbrev!

Ta del av de senaste nyheterna och erbjudandena från elbilsbranschen, direkt till din inkorg.

Genom att klicka på prenumerera tillåter du att Evify kontaktar dig med information om våra tjänster och annat innehåll. Läs mer om hur vi hanterar din information i vår integritetspolicy.

Ladda hemma-
guiden 2024

Nyfiken på elbilsladdning? Vi har samlat allt du behöver veta i vår nya kostnadfria guide! Fyll i din e-postadress och klicka på ladda ner så mailas den till dig direkt!

Genom att klicka på Ladda ner tillåter du att Evify kontaktar dig via mail med denna guide och adderar dig till vårt nyhetsbrev. Läs mer om hur vi hanterar din information i vår integritetspolicy.

Evify Kontakt

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Våra laddboxexperter finns redo att hjälpa dig med alla dina funderingar om din framtida laddboxlösning. Ring gärna in till oss så hjälper vi dig! Våra laddboxexperter finns redo att hjälpa dig med alla dina funderingar om din framtida laddboxlösning. Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Vi hjälper dig!

Fyll i dina uppgifter här i formuläret så kontaktar någon av våra laddboxexperter dig så snart vi är tillbaka på kontoret.

Redo för ett enklare elbilsägande?