Din varukorg

MMI (Multi Media Interface)

Vad betyder MMI (Multi Media Interface)?

MMI (Multi Media Interface) är ett användargränssnitt som finns i många moderna fordon, inklusive elbilar, för att förse föraren och passagerarna med tillgång till bilens infotainmentsystem och vissa fordonssystem. MMI-systemet erbjuder en central plats för att styra och interagera med funktioner som navigation, kommunikation, underhållning och fordonets inställningar.

MMI-systemet kan inkludera en pekskärm, fysiska knappar, rullhjul, röststyrning och eventuellt geststyrning för att navigera genom menyer och använda olika funktioner. Systemet är utformat för att erbjuda en intuitiv och säker användarupplevelse som minimerar distraktioner för föraren samtidigt som det ger snabb tillgång till viktig information och funktioner.

I elbilar kan MMI-systemet dessutom erbjuda viktig information om batteriets laddnivå, räckvidd, laddningsstationer i närheten och energiförbrukning. Det kan också ge föraren möjlighet att anpassa fordonets inställningar för att optimera energiförbrukningen och förlänga räckvidden. Genom att integrera och konsolidera många av bilens funktioner i ett enda gränssnitt hjälper MMI-systemet föraren att fokusera på vägen och förbättrar därmed både komforten och säkerheten under körning.

Publicerades: 15 april 2023

MMI (Multi Media Interface) - Josefin Jakobsson - Customer Success Manager - Evify
Josefin Jakobsson
Customer Success Manager - Evify
Häng med på Evifys nyhetsbrev!

Ta del av de senaste nyheterna och erbjudandena från elbilsbranschen, direkt till din inkorg.

Genom att klicka på prenumerera tillåter du att Evify kontaktar dig med information om våra tjänster och annat innehåll. Läs mer om hur vi hanterar din information i vår integritetspolicy.

Ladda hemma-
guiden 2024

Nyfiken på elbilsladdning? Vi har samlat allt du behöver veta i vår nya kostnadfria guide! Fyll i din e-postadress och klicka på ladda ner så mailas den till dig direkt!

Genom att klicka på Ladda ner tillåter du att Evify kontaktar dig via mail med denna guide och adderar dig till vårt nyhetsbrev. Läs mer om hur vi hanterar din information i vår integritetspolicy.

Evify Kontakt

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Våra laddboxexperter finns redo att hjälpa dig med alla dina funderingar om din framtida laddboxlösning. Ring gärna in till oss så hjälper vi dig! Våra laddboxexperter finns redo att hjälpa dig med alla dina funderingar om din framtida laddboxlösning. Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Vi hjälper dig!

Fyll i dina uppgifter här i formuläret så kontaktar någon av våra laddboxexperter dig så snart vi är tillbaka på kontoret.

Redo för ett enklare elbilsägande?